סה"כ
218
חוות דעת - דרוג ממוצע
3.1
|
|
|
|
|
עובדים/עבדתם בארומה?
|
 |
Theworker >
חוות דעת ארומה
חוות דעת של עובדי
ארומה
170 - 161 מתוך 218
חברה טובה אחלה עבודה לזמן קצר
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד עובד דלפק
בין השנים 2018 - 2018
|
15.04.2018
|
יתרונות:
|
אחלה אנשים יש אווירה טובה וצוות תומך
|
חסרונות:
|
לא הרבה כסף אבל תלוי במשמרות שאתה נותן
|
עבודה באווירה צעירה
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד קופאית
בין השנים 2014 - 2015
|
15.04.2018
|
יתרונות:
|
עבודה מסודרת,עובדים לפי החוקים ומקפידים על תברואה
|
חסרונות:
|
משמרות ארוכות בדרך כלל 10 שעות ולפעמים עוד
|
חברה מעולה מתייחסת כראוי לעובדים
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד מלצר / ברמן
בין השנים 2018 - 2018
|
14.04.2018
|
יתרונות:
|
מעט שעות עבודה כסף טוב
|
חסרונות:
|
לפי דעתי אין חסרונות
|
כיף לתת לאנשים קפה, לא כיף לנקות את השירותים.
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד קופאית
בין השנים 2016 - 2017
|
21.03.2018
|
יתרונות:
|
בעבודה זו למדתי איך לעבוד תחת מצבי לחץ. כולם בעבודה צריכים לדעת את הכל בסופו של דבר וזה מרחיב את הכישורים שהיו לך לפני שהגעת לעבודה. יש קידומים בארומה כך שניתן להפוך לאחמש"ים ואפילו יותר גבוה. האווירה מאוד קשורה לאיזה סניף עובדים - אצלי בסניף היתה אווירה כיפית ויותר משפחתית. העבודה היא פיזית כך שלא הופכים לבטטות כורסא. ארומה גם מכינה אוכל לעובדים שלה בהפסקות וחלק מהמאכלים המותרים הם טובים מאוד. יש משמרות בוקר-צהריים-ערב כך שלסטודנטים זה יכול להיות נחמד.
|
חסרונות:
|
עבודה בארומה כוללת עבודה פיזית קשה אשר אחד מהכללים הוא שאסור לשבת חוץ מבהפסקה. אם אתם עובדי קופה - תמיד חייבים לעשות משהו בין אם זה שטיפת כלים, ספריי נייר על השולחנות, לנקות שולחנות, דיספאצ' (האזור בו מחלקים את הארוחות) ונתינת שירות בקופה. בערבים העבודה של הניקיון יותר קשה ויש גם לעשות ניקוי לכל המסעדה - טיטוא, ספונג'ה כפולה, לנקות את השירותים, לנקות את התנורים ואת המטבח לקראת סגירה. עבודות אלו ניתנים בד"כ לטירונים - אלה שמתחילים. לעיתים קשה לתת שירות לאנשים. בארומה יש "פיקים" - שעות בהן ממש עמוס ויש הרבה מאוד אנשים. חלק מהאנשים נחמדים ומאוד כיף לתת להם שירות אך חלק מתייחסים אל העובדים בזילזול ועדיין יש לשמור על נימוס ואדיבות, קצת קשה.
|
תנאים טובים בטיחות לגבי קבלת המשכורת בזמן
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד אחראי משמרת (מסעדות, בתי קפה ותיירות) בין השנים 2017 - 2018
|
23.02.2018
|
יתרונות:
|
עבודה קלה, אנשים נחמדים, וקבלת המשכורת בזמן
|
חסרונות:
|
משכורת נמוכה, יחס לא טוב כלפי העובדים מצד המנהלים לעיתים קרובות כמובן תלוי בסניף
|
לא הייתי חוזר לעבוד בארומה.
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד טבח
בין השנים 2017 - 2018
|
12.02.2018
|
יתרונות:
|
לומדים להיות טובים מאוד מהר מאוד
|
חסרונות:
|
הרבה לחץ ואין מספיק התחשבות לדעתי. כמובן שהכל תלוי בסניף
|
עבודה נחמדה ולא קלה
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד קופאית
בין השנים 2016 - 2018
|
06.02.2018
|
יתרונות:
|
עבודה בתנאי לחץ ורכישת סבלנות רבה כלפי לקוחות
|
חסרונות:
|
לקוחות מעצבנים. מנהל שיושב לך על הוריד. אין אופציות קידום ולא שכר גם כעבור שנתיים. בקיצור עבודה זמנית לצבא ולסטודנטים נטו.
|
מקום טוב לעבודה זמנית
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד קופאית
בין השנים 2014 - 2014
|
03.02.2018
|
יתרונות:
|
עבודה לא קשה מדי
|
חסרונות:
|
משכורת לא מאוד גבוהה
|
לקחו טיפים ושילמו מינימום
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד מלצר / ברמן
בין השנים 2014 - 2015
|
30.01.2018
|
יתרונות:
|
עבודה טובה לחסרי ניסיון כמו תלמידים או מלשבים
|
חסרונות:
|
שכר נמוך וללא טיפים
|
לא לחזור לשם בחיים לדעתי. כמובן שהכל תלוי בסניף
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד טבח
בין השנים 2015 - 2015
|
29.01.2018
|
יתרונות:
|
מקנה נסיון, תשלום מסודר והגון
|
חסרונות:
|
לחוץ, שוחק, לא שווה את הזמן והכסף
|
כל חוות הדעת באתר נכתבו באופן אנונימי ועצמאי ע"י הגולשים ומבטאות את דעתם האישית בלבד ולא את דעתו של האתר.
|
|
|
|
שכר |
|
התפתחות מקצועית |
|
עתיד החברה |
|
בטחון תעסוקתי |
|
הנהלה |
|
איזון עבודה משפחה |
|
רווחה |
|
ממליץ לעבוד בחברה |
|
אווירה |
|
אתגרים ועניין |
|
|
|
|
ארומה
|
|
|
|
|
|
|
18 עובדים משרדים ראשיים: בת ים |
|
|
|
|
|
בית קפה
|
|
|