| 
 
  | 
            
              | סה"כ             
                30  
                חוות דעת - דרוג ממוצע              
                3.3 |  |  |  |  
    |  |  
    | עובדים/עבדתם בביגה? |  
    |  |  Theworker >
חוות דעת ביגה
 
  חוות דעת של עובדי
  ביגה 
         					          
      30 - 21 מתוך 30
   
 
  
  | יחסי אנוש טובים |  |  
  |   | עבד/ה 
   בתפקיד מלצר / ברמן
 בין השנים 2015 - 2018 | 31.12.2020 |  
  | יתרונות: | יחס הולם שירות אדיב כסף טוב בקיץ
 |  
  | חסרונות: | בחורף כסף לא טוב |  
 
  
  | סביבת עבודה בלחץ גבוה, יחס ישיר עם לקוחות |  |  
  |   | עבד/ה 
   בתפקיד מנהל סניף
 בין השנים 2016 - 2019 | 28.06.2020 |  
  | יתרונות: | יחס חם אישי
 מפתח
 |  
  | חסרונות: | זכיינות לחץ
 סביבת עבודה דינאמית מדי
 |  
 
  
  | אחלה למי שמילצר כבר קודם |  |  
  |   | עבד/ה 
   בתפקיד מלצר / ברמן
 בין השנים 2020 - 2020 | 10.06.2020 |  
  | יתרונות: | שכר יחסית גבוה, עובדים נחמדים סהכ |  
  | חסרונות: | עבודה קשה, מי שלא מילצר קודם לא ימצא את עצמו |  
 
  
  | אוכל טעים בתור עבודה לא משהו (סניף אשקלון) |  |  
  |   | עבד/ה 
   בתפקיד מלצר / ברמן
 בין השנים 2019 - 2019 | 25.05.2020 |  
  | יתרונות: | יש ארוחה אחת במשמרת בחירה מגוונת מהתפריט.יש הרבה שעות עבודה. |  
  | חסרונות: | היחס קר ולא ממש מושך להישאר לעבוד |  
 
  
  | טעון שיפור ורצוי לבדוק היטב את תנאי העסקה |  |  
  |   | עבד/ה 
   בתפקיד מלצר / ברמן
 בין השנים 2018 - 2020 | 11.03.2020 |  
  | יתרונות: | אופציה למשמרות נוחות |  
  | חסרונות: | קושי בניהול והקהל לא קל |  
 
  
  | עבודה עייפות ומלמדת, מקבלים אחד את בשני |  |  
  |   | עבד/ה 
   בתפקיד שף / סו שף
 בין השנים 2012 - 2019 | 08.12.2019 |  
  | יתרונות: | עבודה שנותנת כלים לחיים חברים לחיים
 כבוד מההנהלה
 |  
  | חסרונות: | אין חסרויןת חברה באמת מעולה |  
 
  
  | אחלה אנשים ואחלה של מנות |  |  
  |   | עבד/ה 
   בתפקיד מלצר / ברמן
 בין השנים 2018 - 2018 | 18.09.2019 |  
  | יתרונות: | מקום מכובד תלוי באיזה עיר וסניף |  
  | חסרונות: | מנות מסוימות שמוגשות מנות קטנות מאוד במחיר גבוה |  
 
  
  | אחלה מקום עבודה ביגה ,יופי של מקום |  |  
  |   | עבד/ה 
   בתפקיד מלצר / ברמן
 בין השנים 2019 - 2019 | 02.06.2019 |  
  | יתרונות: | מושלם , נאיו שם , אחלה שם וזהו |  
  | חסרונות: | אין חסרונות הכל טווווווווווו בווב טוב |  
 
  
  | נחמד אבל קשה מאוד, ללמוד את התפריט |  |  
  |   | עבד/ה 
   בתפקיד מלצר / ברמן
 בין השנים 2018 - 2018 | 17.06.2018 |  
  | יתרונות: | לומדים למלצר ומתנסים בדברים חדשים |  
  | חסרונות: | קשה מאוד ויחס לא טוב כל כך כמובן שהכל תלוי בסניף |  
 
  
  | מסעדה של אנשים טובים וטעימה |  |  
  |   | עבד/ה 
   בתפקיד מלצר / ברמן
 בין השנים 2015 - 2016 | 02.08.2017 |  
  | יתרונות: | בעלים ומנהלים מקסימים וטובים מאוד |  
  | חסרונות: | שכר בסיס 35,אך ההשלמה נעשית מהטיפים |  
 כל חוות הדעת באתר נכתבו באופן אנונימי ועצמאי ע"י הגולשים ומבטאות את דעתם האישית בלבד ולא את דעתו של האתר.
 
 
 
 
 |  | 
  
    |  |  |  
      | שכר |  |  
      | התפתחות מקצועית |  |  
      | עתיד החברה |  |  
      | בטחון תעסוקתי |  |  
      | הנהלה |  |  
      | איזון עבודה משפחה |  |  
      | רווחה |  |  
      | ממליץ לעבוד בחברה |  |  
      | אווירה |  |  
      | אתגרים ועניין |  |  
    |  |  |  
 
  
       |  | ביגה |  |  |  
     |  |   |  |  
     |  | 100  עובדים   משרדים ראשיים: חיפה |  |  
     |  |   |  |  
     |  | מאפייה 
      |  |  
       |